fbpx
Skip to main content

Vandmiljøet i Fjordene reddes ikke af flere efterafgrøder

Vandplaner for Isefjord og Roskilde Fjord er fulde af fejl

Fejl, fiflerier med kvælstofreduktion, Miljøstyrelsens totale mangel på viden om vandudskiftningen i de danske fjorde samt udsigten til bedrifter, der må lukke – det er noget af det, der dukkede op, da Nordsjællands Landboforening i samarbejde med Vkst og Odsherred Landboforening  lavede høringssvar til udkastet til den 3. og foreløbig sidste generation af vandplanerne.

Læs pressemeddelelse her

Læs høringssvar for Roskilde Fjord her

Læs høringssvar for Isefjord her

Læs høringssvar for vandløbene her

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

vandplaner for isefjord og roskilde fjord er fulde af fejl fejl, fiflerier med kvælstofreduktion, miljøstyrelsens totale mangel på viden om vandudskiftningen i de danske fjorde samt udsigten til bedrifter, der må lukke – det er noget af det, der dukkede op, da nordsjællands landboforening i samarbejde med vkst og odsherred landboforening  lavede høringssvar til udkastet til den 3. og foreløbig sidste generation af vandplanerne. læs pressemeddelelse her læs høringssvar for roskilde fjord her læs høringssvar for isefjord her læs høringssvar for vandløbene her
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes

    Når du tilmelder dig et arrangement via NOLA.dk accepterer du samtidig, eventuel bindende tilmeldingsfrist samt at Nordsjællands Landboforening registrerer og gemmer dine oplysninger og må kontakte dig med yderligere information og tilbud om deltagelse i andre af foreningens relaterede arrangementer. Du kan til enhver tid bede om, at blive fritaget for yderligere henvendelser ved at give os besked på nola@nola.dk. Husk at oplyse dine kontaktinformationer i den forbindelse. Ved tilmelding accepterer du også at Nordsjællands Landboforening kan tage billeder, som benyttes i foreningens markedsføringsmateriale efter gældende regler. Pressen kan være til stede ved arrangementet. Ønsker du ikke at være med på billeder etc., skal du oplyse det til den arrangementsansvarlige.