(+45) 4822 5200
NORDSJÆLLANDS LANDBOFORENING
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Velkommen til Nordsjællands Landboforening

Det skal være attraktivt at leve på landet.

Du skal have mulighed for at forfølge dine drømme, udvikle din landejendom og leve lige præcis det liv, du gerne vil- uanset om du driver din ejendom på fuldtid eller når du kommer hjem fra arbejde. Dette er udgangspunket i Nordsjællands Landboforening.

Vær med i et netværk med ca. 900 medlemmer, Selvom vi har forskellige interesser og ønsker for vores ejendomme, har vi alle det til fælles at vi bor på landet. Og netop fællesskabet er et vigtigt afsæt for de gode resultater.

Vi skal i fællesskab finde den rette balance mellem landbrug, fritid, natur og klima. En balance som skal bære økonomisk for hver af os. Lad os nå det mål sammen.

Klik på billedet, så kan du læse hvad Nordsjællands Landboforening står for og arbejder med

 

Sådan bliver du medlem
Enhver person, som anerkender foreningens formål og vedtægter, kan optages som medlem i Nordsjællands Landboforening.

Som aktive medlemmer optages personer, der er ejere eller brugere af landbrugsejendomme, disses ægtefæller, driftsledere eller andre, som deler  ejer- eller brugerfællesskab med bopæl inden for region Hovedstaden. Hvis du bor uden for region Hovedstaden kan du blive regionsmedlem. Foreningen har også interessemedlemsskaber og et særligt medlemskab for unge.

Her finder du foreningens vedtægter

Her finder du en oversigt over hvad det koster at være medlem i Nordsjællands Landboforening Kontingentoversigt 2019

Her kan du læse om de medlemsfordele 2019 som du opnår gennem Landbrug & Fødevarer.

De Nordsjællandske landmænd organiserede sig første gang i 1835. Nordsjællands Landboforening i sin nuværende form blev stiftet i 1967, som resultat af sammenlægningen af 3 lokale foreninger. Læs mere om Landboforeningens historie.

For medlemskab kontakt os  på 48225200 eller nola@nola.dk eller udfyld nedenstående formular. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte forenignssekretær Helena P. Sørensen på hps@agrovi.dk  eller  29406525

Nyt medlemsskab

  • Sæt kryds
  • Angiv om du er interesseret i at høre mere om forsikringsordningerne via Landbrug og Fødevarer