fbpx
Skip to main content

Find din lokale repræsentant

Nordsjællands Landboforening arbejder lokalt og varetager medlemmernes interesser ude i kommunerne. Vi forsøger at have fingeren på pulsen, bl.a. ved at afholde årlige lokale medlemsmøder. Derudover har vi et kommunenetværk af lokale medlemmer, som sidder med i lokale  råd og nævn og som sammen med os holder øje med hvad der har interesse og betydning for vores medlemmers virksomhed i den pågældende kommune. Det er vigtigt at dialogen med medlemmerne er tæt, så vi sammen kan arbejde for de bedste løsninger.

Nordsjællands Landboforening taler din sag i mere end 30 forskellige fora.  Se her, hvor vi  bl.a. er repræsenteret og hvem der repræsenterer dig:

  VIL DU VIDE MERE?

  Helena P. Sørensen

  Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
  helena p. sørensen
  forenings- og kommunikationskonsulent
  48225243
  29406525
  hps@agrovi.dk

  find din lokale repræsentant

  nordsjællands landboforening arbejder lokalt og varetager medlemmernes interesser ude i kommunerne. vi forsøger at have fingeren på pulsen, bl.a. ved at afholde årlige lokale medlemsmøder. derudover har vi et kommunenetværk af lokale medlemmer, som sidder med i lokale  råd og nævn og som sammen med os holder øje med hvad der har interesse og betydning for vores medlemmers virksomhed i den pågældende kommune. det er vigtigt at dialogen med medlemmerne er tæt, så vi sammen kan arbejde for de bedste løsninger.

  nordsjællands landboforening taler din sag i mere end 30 forskellige fora.  se her, hvor vi  bl.a. er repræsenteret og hvem der repræsenterer dig:

   vil du vide mere?

   [contact-person contact_id="4710"]

   https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/