fbpx
Skip to main content

Den optimale placering

Når du vælger placering af din faunastribe, anbefaler vi, at de kan blive liggende i flere år. Gerne i kanten af marken op mod levende hegn, eller som korridor mellem eksisterende naturområder.

Søger du en eller flere landbrugsstøtteordninger i 2024 er de mange regler at tage hensyn til. Det fører for vidt at beskrive alle ordninger og undtagelser her, derfor anbefaler vi, at du vælger endelig placering samme med din landbrugskonsulent, så du får placeret din faunastribe et sted hvor den overholder gældende regler og der bliver søgt de korrekte ordninger.

Hvis du har faunastriber fra tidligere år anbefaler  vi, at du kontakter din planteavlskonsulent.
Læs også plejeplanen

Nordsjællandske Faunastriber og Landboforeningen er ikke ansvarlig for evt. fejl i forbindelse med placering og anmeldelse af arealer til Landbrugsstyrelsen.


VIL DU VIDE MERE?

Henrik Helweg-Larsen

Projektleder og naturrådgiver hhl@agrovi.dk
henrik helweg-larsen
projektleder og naturrådgiver


hhl@agrovi.dk

placehodler

den optimale placering

når du vælger placering af din faunastribe, anbefaler vi, at de kan blive liggende i flere år. gerne i kanten af marken op mod levende hegn, eller som korridor mellem eksisterende naturområder.

søger du en eller flere landbrugsstøtteordninger i 2024 er de mange regler at tage hensyn til. det fører for vidt at beskrive alle ordninger og undtagelser her, derfor anbefaler vi, at du vælger endelig placering samme med din landbrugskonsulent, så du får placeret din faunastribe et sted hvor den overholder gældende regler og der bliver søgt de korrekte ordninger.

hvis du har faunastriber fra tidligere år anbefaler  vi, at du kontakter din planteavlskonsulent.
læs også plejeplanen

nordsjællandske faunastriber og landboforeningen er ikke ansvarlig for evt. fejl i forbindelse med placering og anmeldelse af arealer til landbrugsstyrelsen.


vil du vide mere?

[contact-person contact_id="6048"]

nyheder

[display-posts include_excerpt="false" category=" lokale fødevarer" include_date="false" posts_per_page="4"]

https://nola.dk/contact/henrik-helweg-larsen/

Jeg vil gerne kontaktes

    Når du tilmelder dig et arrangement via NOLA.dk accepterer du samtidig, eventuel bindende tilmeldingsfrist samt at Nordsjællands Landboforening registrerer og gemmer dine oplysninger og må kontakte dig med yderligere information og tilbud om deltagelse i andre af foreningens relaterede arrangementer. Du kan til enhver tid bede om, at blive fritaget for yderligere henvendelser ved at give os besked på nola@nola.dk. Husk at oplyse dine kontaktinformationer i den forbindelse. Ved tilmelding accepterer du også at Nordsjællands Landboforening kan tage billeder, som benyttes i foreningens markedsføringsmateriale efter gældende regler. Pressen kan være til stede ved arrangementet. Ønsker du ikke at være med på billeder etc., skal du oplyse det til den arrangementsansvarlige.