fbpx

Stormøde om oversvømmelserne

Landbrug  og Fødevarer inviterer til stormøde om oversvømmelserne den 29. februar

Lige nu ser vi en dramatisk situation over hele landet med oversvømmede marker og åer, der går over sine bredder. Derfor indkalder Landbrug & Fødevarer sammen med Danske Vandløb m.fl. til stormøde om oversvømmelserne.

Stormødet finder sted på Hotel Pejsegården i Brædstrup lørdag den 29. februar kl. 13.00-16.00, L&F har inviteret miljøministeren. Derudover inviteres lokale byråd, grundejerforeninger og egne medlemmer til en samtale om, hvordan de vil engagere sig i de udfordringer, vi ser nu, og kun vil se flere af de kommende år.

Nordsjællands landboforening koordinerer fælleskørsel. Send en mail på nola@nola.dk, hvis du er interesseret.

Du kan læse mere om mødet og tilmelde dig ved at følge linket her

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

landbrug  og fødevarer inviterer til stormøde om oversvømmelserne den 29. februar lige nu ser vi en dramatisk situation over hele landet med oversvømmede marker og åer, der går over sine bredder. derfor indkalder landbrug & fødevarer sammen med danske vandløb m.fl. til stormøde om oversvømmelserne. stormødet finder sted på hotel pejsegården i brædstrup lørdag den 29. februar kl. 13.00-16.00, l&f har inviteret miljøministeren. derudover inviteres lokale byråd, grundejerforeninger og egne medlemmer til en samtale om, hvordan de vil engagere sig i de udfordringer, vi ser nu, og kun vil se flere af de kommende år. nordsjællands landboforening koordinerer fælleskørsel. send en mail på nola@nola.dk, hvis du er interesseret. du kan læse mere om mødet og tilmelde dig ved at følge linket her
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes