fbpx
Skip to main content

Søren Hansen tager stafetten op som konstitueret formand for Nordsjællands Landboforening

294net

Med det pludselige dødsfald, hvor Herdis Lindegaard Jespersen helt uventet gik bort den 21. maj 2016, tager Søren Hansen over som konstitueret formand for Nordsjællands Landboforening

Søren Hansen er mangeårigt medlem af bestyrelsen i Nordsjællands Landboforening, og blev næstformand i 2011. Søren driver en landbrugsejendom i Gunderød, har rødder i det nordsjællandske og har altid haft en stor interesse for såvel landbruget som foreningsarbejdet.

Søren er kendt for sit store arbejde med kommuner og meningsdannende netværk, og har været involveret i mange konkrete sager som landboere og landmænds talsmand. Søren har endvidere spillet en vigtig rolle i forbindelse med etableringen af de mange lokale vandløbslav i Nordsjælland og senest ved stiftelsen af den landsdækkende organisation Danske Vandløb, hvor Søren er bestyrelsesmedlem.

”Herdis og jeg har haft et rigtig godt makkerskab, og hun vil naturligvis være savnet. Når det er sagt, lægger jeg alle kræfter i for at fortsætte arbejdet for Nordsjællands Landboforening”, siger Søren Hansen. ”Vi arbejder jo hele tiden for at såvel forening som rådgivningsselskabet Agrovi skal være så attraktive og effektive som muligt, og jeg ser frem til at skabe nye resultater sammen med såvel ledelse som bestyrelse”, slutter han.