fbpx
Skip to main content

Planlægningen af Nordsjællandske faunastriber i 2023 er i fuld gang

Vi du være med, kan du med fordel allerede nu udpege det nye areal evt. op af det gamle. Påbegynd gerne en grundig ukrudts-sanering allerede i februar/start marts, så snart jorden er til at køre på. Det handler først og fremmest om at få bekæmpet rodukrudt som kvikgræs, tidsler mv. Såning vil formentlig foregå sidst i april, så de nye 2023 Nordsjællandske faunastriber overholder reglerne for bestøver brak. Læs mere i plejeplanen for Nordsjællandske Faunastriber.

Tilmelding til Nordsjællandske faunastriber senest den 31. marts 2023.

 

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

vi du være med, kan du med fordel allerede nu udpege det nye areal evt. op af det gamle. påbegynd gerne en grundig ukrudts-sanering allerede i februar/start marts, så snart jorden er til at køre på. det handler først og fremmest om at få bekæmpet rodukrudt som kvikgræs, tidsler mv. såning vil formentlig foregå sidst i april, så de nye 2023 nordsjællandske faunastriber overholder reglerne for bestøver brak. læs mere i plejeplanen for nordsjællandske faunastriber. tilmelding til nordsjællandske faunastriber senest den 31. marts 2023.  
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes

    Når du tilmelder dig et arrangement via NOLA.dk accepterer du samtidig, eventuel bindende tilmeldingsfrist samt at Nordsjællands Landboforening registrerer og gemmer dine oplysninger og må kontakte dig med yderligere information og tilbud om deltagelse i andre af foreningens relaterede arrangementer. Du kan til enhver tid bede om, at blive fritaget for yderligere henvendelser ved at give os besked på nola@nola.dk. Husk at oplyse dine kontaktinformationer i den forbindelse. Ved tilmelding accepterer du også at Nordsjællands Landboforening kan tage billeder, som benyttes i foreningens markedsføringsmateriale efter gældende regler. Pressen kan være til stede ved arrangementet. Ønsker du ikke at være med på billeder etc., skal du oplyse det til den arrangementsansvarlige.