fbpx

Nordsjællandske Faunastriber fortsætter i 2022

Etablering af faunastriber er et af mange eksempler på, hvordan du kan etablere nye levesteder i og omkring marken til gavn for både dyr, fugle og insekter.

Projekt Nordsjællandske Faunastriber afvikles i partnerskab med de ni kommuner Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør og Hillerød. Kommunerne betaler for frøene og du betaler for udsåning.

Årets frøblanding er økologisk og indeholder 17 en- og flérårige arter.

Der er rift om striberne, så det er tilmelding efter først til mølle princippet, dog senest den 3. april.

Vi lukker tilmeldingen, når striberne er “udsolgt”. Du kan læse mere om de Nordsjællandske Faunastriber  her

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

etablering af faunastriber er et af mange eksempler på, hvordan du kan etablere nye levesteder i og omkring marken til gavn for både dyr, fugle og insekter. projekt nordsjællandske faunastriber afvikles i partnerskab med de ni kommuner allerød, egedal, fredensborg, frederikssund, furesø, gribskov, halsnæs, helsingør og hillerød. kommunerne betaler for frøene og du betaler for udsåning. Årets frøblanding er økologisk og indeholder 17 en- og flérårige arter. der er rift om striberne, så det er tilmelding efter først til mølle princippet, dog senest den 3. april. vi lukker tilmeldingen, når striberne er "udsolgt". du kan læse mere om de nordsjællandske faunastriber  her
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes