fbpx

Multifunktionel jordfordeling trin for trin

Når landbrugsproduktionen samtænkes med biodiversitet, drivhusgasreduktion, klimatilpasning, rent vandmiljø, friluftsliv eller landdistriktsudvikling taler vi om multifunktionel jordfordeling. Staten har afsat 150 mio. kr. til projekter.

Har du det ligesom Niels, Karen, Kristoffer eller Jens? De ejer jord, men drømmer om bytte, købe eller sælge jord og skabe nye projekter på egnen.

Løsningen hedder multifunktionel jordfordeling og handler om at koble landbrugsproduktion med klimatilpasning, rent vandmiljø, friluftsliv med videre.

Seges har produceret en lille tegnefilm om emnet se den her

Eller du kan læse mere om Multifunktionel Jordfordeling her

 

 

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

når landbrugsproduktionen samtænkes med biodiversitet, drivhusgasreduktion, klimatilpasning, rent vandmiljø, friluftsliv eller landdistriktsudvikling taler vi om multifunktionel jordfordeling. staten har afsat 150 mio. kr. til projekter. har du det ligesom niels, karen, kristoffer eller jens? de ejer jord, men drømmer om bytte, købe eller sælge jord og skabe nye projekter på egnen. løsningen hedder multifunktionel jordfordeling og handler om at koble landbrugsproduktion med klimatilpasning, rent vandmiljø, friluftsliv med videre. seges har produceret en lille tegnefilm om emnet se den her eller du kan læse mere om multifunktionel jordfordeling her    
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes