fbpx
Skip to main content

Mulighed for landbrugsstøtte

Søger du en eller flere landbrugsstøtteordninger i 2024 er de mange regler at tage hensyn til. Det fører for vidt at beskrive alle ordninger og undtagelser her, derfor anbefaler vi, at du vælger endelig placering samme med din landbrugskonsulent, så du får placeret din faunastribe et sted hvor den overholder gældende regler og der bliver søgt de korrekte ordninger.

Nordsjællandske Faunastriber og Landboforeningen er ikke ansvarlig for evt. fejl i forbindelse med placering og anmeldelse af arealer til Landbrugsstyrelsen.


VIL DU VIDE MERE?

Henrik Helweg-Larsen

Projektleder og naturrådgiver hhl@agrovi.dk
henrik helweg-larsen
projektleder og naturrådgiver


hhl@agrovi.dk

placehodler

mulighed for landbrugsstøtte

søger du en eller flere landbrugsstøtteordninger i 2024 er de mange regler at tage hensyn til. det fører for vidt at beskrive alle ordninger og undtagelser her, derfor anbefaler vi, at du vælger endelig placering samme med din landbrugskonsulent, så du får placeret din faunastribe et sted hvor den overholder gældende regler og der bliver søgt de korrekte ordninger.

nordsjællandske faunastriber og landboforeningen er ikke ansvarlig for evt. fejl i forbindelse med placering og anmeldelse af arealer til landbrugsstyrelsen.


vil du vide mere?

[contact-person contact_id="6048"]

nyheder

[display-posts include_excerpt="false" category=" lokale fødevarer" include_date="false" posts_per_page="4"]

https://nola.dk/contact/henrik-helweg-larsen/