fbpx
Skip to main content

Synspunkt

  • Mød Agrovi og Nordsjællands Landboforening på Roskilde Dyrskue på stand 476 (5/23/2023) - Traditionen tro kan du møde dine lokale landbrugspolitikere og konsulenter på Roskilde Dyrskue Agrovi og Nordsjællands Landboforening har nemlig i anledning af dyrskuet flyttet teltpælene til det sædvanlige hjørne af Vestsjællands Allé og Frederiksborg Allé på Roskilde Dyrskue. I Agrovi er nærhed og nærvær en hjørnesten i rådgivningen, derfor er det helt naturligt for os […]
  • Mød os på Roskilde Dyrskue (5/1/2023) - Nordsjællands  Landboforening er igen år at finde på Roskilde dyrskue den 2. – 4. juni. I selskab med konsulenterne fra Agrovi holder vi til i det store hvide telt på hjørnet af Frederiksborg Allé og Vestsjællands Allé – lige over for hovedindgangen. Alle Aktive medlemmer af foreningen får tilsendt en dyrskuebillet i slutningen af maj.
  • Ny ejendomsvurdering – webinarer og møder (4/14/2023) - I disse dage og uger er der rigtig mange lodsejer som får et brev i E-Boks fra Vurderingsstyrelsen og det giver anledning til mange spørgsmål og usikkerhed om de kommende kategoriseringer af mindre ejendomme på landet. Vurderingsstyrelsen har estimeret at ca. 15.000 ejendomme skal omkategoriseres fra landbrugsejendom til ejerbolig eller omvendt. L&F har haft fokus […]
  • Informationsmøde 4. april om halm til Hillerød forsyning (3/24/2023) - Hillerød Forsyning inviterer kommende halmleverandører til informationsmøde om leverancer til et nyt kraftvarmeværk, som der pt. laves forundersøgelser for. Informationsmødet afholdes den 4. april kl. 17.00, Solrødgårds Alle 6, 3400 Hillerød Der serveres en sandwich efter mødet. Spørgsmål og interessetilkendegivelser vedr. levering af halm, bedes sendt til energigenerelt@hfors.dk Tilmelding nedenfor senest den 3. april:

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.