fbpx
Skip to main content

Generalforsamling 2024

Nordsjællands Landboforening afholder  ordinær generalforsamling onsdag den 20. marts 2024 på Skævinge Kro. Dagsorden efter vedtægterne.
Forslag som ønskes optaget på dagsordnen, skal jf. vedtægterne sendes til formanden senest den 31. januar 2024 med mindst 5 medlemmers underskrift.

årets gæstetaler er journalist og forfatter Rasmus Hage Dalland, som er forfatter til bogen jordbundet. Alle taler om landbruget, men meget få ved noget om det – det er udgangspunktet for Rasmus Hage Dallands rejse rundt i dansk landbrug.

Tilmelding til generalforsamling 20. marts 2024

  • Vælg fra listen
  • Angiv vej og husnr.
  • Når du tilmelder dig et arrangement via NOLA.dk accepterer du samtidig, eventuel bindende tilmeldingsfrist samt at Nordsjællands Landboforening registrerer og gemmer dine oplysninger og må kontakte dig med yderligere information og tilbud om deltagelse i andre af foreningens relaterede arrangementer. Du kan til enhver tid bede om, at blive fritaget for yderligere henvendelser ved at give os besked på nola@nola.dk. Husk at oplyse dine kontaktinformationer i den forbindelse. Ved tilmelding accepterer du også at Nordsjællands Landboforening kan tage billeder, som benyttes i foreningens markedsføringsmateriale efter gældende regler. Pressen kan være til stede ved arrangementet. Ønsker du ikke at være med på billeder etc., skal du oplyse det til den arrangementsansvarlige.