fbpx
Skip to main content

Har du Nordsjællandske Faunastriber der er anlagt i 2022? Så læs med her:

Behold faunastriberne i flere år, det er først nu de rigtigt kommer til sin ret. 10 ud af de 15 plantearter er flerårige og vil blomstre for første gang i sæsonen efter såning, sammen med de 5 et årige arter du så blomstre i 2022. Dyrelivet, herunder insekterne, har stor glæde af at striberne bliver liggende et par år

Få din faunastribe fra 2022 til at tælle med i landbrugsstøtten som småbiotop.

De skal blot være over 100 m2 for at tælle med. De er udsået i 3 meters bredde, så langt de fleste opfylder dette krav. Har du en stump faunastribe under 100 m2, der ligger op af et af dine brak arealer, så de tilsammen udgør mindst 100 m2 og under 1 ha, kan det også tælle med som småbiotop.

De gamle faunastriber kan med fordel pudses af, mens der er lidt frost- skorpe at køre på. Sæt en høj stub, så du ikke beskadiger de lave roset planter der skal blomstre til foråret.

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

behold faunastriberne i flere år, det er først nu de rigtigt kommer til sin ret. 10 ud af de 15 plantearter er flerårige og vil blomstre for første gang i sæsonen efter såning, sammen med de 5 et årige arter du så blomstre i 2022. dyrelivet, herunder insekterne, har stor glæde af at striberne bliver liggende et par år få din faunastribe fra 2022 til at tælle med i landbrugsstøtten som småbiotop. de skal blot være over 100 m2 for at tælle med. de er udsået i 3 meters bredde, så langt de fleste opfylder dette krav. har du en stump faunastribe under 100 m2, der ligger op af et af dine brak arealer, så de tilsammen udgør mindst 100 m2 og under 1 ha, kan det også tælle med som småbiotop. de gamle faunastriber kan med fordel pudses af, mens der er lidt frost- skorpe at køre på. sæt en høj stub, så du ikke beskadiger de lave roset planter der skal blomstre til foråret.
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes

    Når du tilmelder dig et arrangement via NOLA.dk accepterer du samtidig, eventuel bindende tilmeldingsfrist samt at Nordsjællands Landboforening registrerer og gemmer dine oplysninger og må kontakte dig med yderligere information og tilbud om deltagelse i andre af foreningens relaterede arrangementer. Du kan til enhver tid bede om, at blive fritaget for yderligere henvendelser ved at give os besked på nola@nola.dk. Husk at oplyse dine kontaktinformationer i den forbindelse. Ved tilmelding accepterer du også at Nordsjællands Landboforening kan tage billeder, som benyttes i foreningens markedsføringsmateriale efter gældende regler. Pressen kan være til stede ved arrangementet. Ønsker du ikke at være med på billeder etc., skal du oplyse det til den arrangementsansvarlige.