fbpx
Skip to main content

Generalforsamling 25. marts 2020

Nordsjællands Landboforening afholder generalforsamling onsdag den 25. marts 2020 på kl. 20.00 på Skævinge Kro.

I Nordsjællands Landboforening har vi en stolt tradition med at kombinere det formelle med det faglige og sociale ved vores generalforsamling. Vi starter derfor med en middag kl. 18.00 i kroens hyggelige lokaler. Her vil der være lejlighed til at hilse på kollegaer, naboer, bestyrelse og medarbejdere.  Husk tilmelding til middagen.

Kl. 19.00 giver vi ordet til debattør, erhvervsrådgiver og journalist Jeppe Søe, som med foredraget ”Den der lever stille – dør langsomt ” deler ud af sine erfaringer og tanker om landmandens stolthed, fremtidens klimahelte, bærdygtighed, åbenhed, mediernes rolle og landmanden som sin egen ambassadør. Jeg lover jer, det bliver ikke kedeligt. I år har vi bestilt ekstra højtalere, så vi kan få alle guldkornene med.t Jeppe Søe

Kl. 20.00 indleder vi selve generalforsamlingen. Her håber jeg, at vi kan få en rigtig god debat om foreningens aktiviteter og indsatsområder. Er vi der med vores aktiviteter, hvor du synes, vi skal være? Vi skal selvfølgelig også høre om de økonomiske resultater samt aktiviteterne i Agrovi. Når der er valg til bestyrelsen, kan alle aktive medlemmer stille op. Af dagsordenen fremgår det, hvem der er på valg.

Se dagsordenen her

På generalforsamlingen uddeler vi Landboprisen, og kårer som årets unge landmand.

De blomstrende striber langs vejkanterne har givet glæde til mange og høster stor anerkendelse fra de forbipasserende. Vi har derfor også blomsterfrø med til medlemmerne.

Husk tilmelding til middagen senest den 23. marts på 4822 5200, på mail nola@nola.dk eller på nedenstående formular