fbpx

Medlemstilbud: Få hjælp til markedsføring af dit juletræssalg

Igen i år giver dit medlemsskab adgang til gratis markedsføring og øget synlighed af dit salg af juletræer og din gårdbutik. Markedsføringen foregår via aabentlandbrug.dk.  Sitet markedsføres på de sociale medier gennem juletræssæsonen.

Juletræskort på aabentlandbrug.dk

På juletræskortet markeres hver juletræssælger som et juletræ med en lille tekstboks. Tekstboksen giver kort info om salget: Adresse, åbningstider, kontaktinfo og produkter. Har juletræssalget en hjemmeside og/eller en Facebook-side, henvises til denne. Sitet aabentlandbrug.dk skal ses som en markedsføringsportal, mens al kommunikation foregår direkte mellem juletræssælgeren og forbrugeren.

Gårdbutikker markedsføres også

Sitet har også gjort det nemmere for forbrugerne at finde de lokale gårdbutikker, du kan se den nuværende liste på  https://aabentlandbrug.dk/gaardbutikker  Der er også plads til din på listen.

Er du interesseret, så send os oplysninger via nedenstående mail:

Juletræer og gårdbutik

  • Angiv vej og husnr.

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

igen i år giver dit medlemsskab adgang til gratis markedsføring og øget synlighed af dit salg af juletræer og din gårdbutik. markedsføringen foregår via aabentlandbrug.dk.  sitet markedsføres på de sociale medier gennem juletræssæsonen.

juletræskort på aabentlandbrug.dk

på juletræskortet markeres hver juletræssælger som et juletræ med en lille tekstboks. tekstboksen giver kort info om salget: adresse, åbningstider, kontaktinfo og produkter. har juletræssalget en hjemmeside og/eller en facebook-side, henvises til denne. sitet aabentlandbrug.dk skal ses som en markedsføringsportal, mens al kommunikation foregår direkte mellem juletræssælgeren og forbrugeren.

gårdbutikker markedsføres også

sitet har også gjort det nemmere for forbrugerne at finde de lokale gårdbutikker, du kan se den nuværende liste på  https://aabentlandbrug.dk/gaardbutikker  der er også plads til din på listen. er du interesseret, så send os oplysninger via nedenstående mail: [gravityform id="29" title="true" description="true"]
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes