fbpx

Faunastriberne spreder sig i Nordsjælland

Forårets kampagne for faunastriber har været succesfuld

30 nye områder er nemlig her i foråret blevet tilsået med en frøblanding, sammensat med særlig fokus på at forbedre levevilkårene for agerhøns.

Faunastriberne skaber biotoper med både læ, luft og føde for bl.a. agerhøns, og muliggør også en større variation og mangfoldighed af flora og fauna i agerlandet. Frøblandingen  er sammensat af de 10 arter rødkløver, Cikorie, Kællingetand, Kornblomst, Røllike, Okseøje, Hjulkrone, Kornvalmue, Hvidkløver og Honningurt.

Bag faunastriberne står et samarbejde ml. kommuner, landbrug og grønne organisationer.

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

forårets kampagne for faunastriber har været succesfuld

30 nye områder er nemlig her i foråret blevet tilsået med en frøblanding, sammensat med særlig fokus på at forbedre levevilkårene for agerhøns. faunastriberne skaber biotoper med både læ, luft og føde for bl.a. agerhøns, og muliggør også en større variation og mangfoldighed af flora og fauna i agerlandet. frøblandingen  er sammensat af de 10 arter rødkløver, cikorie, kællingetand, kornblomst, røllike, okseøje, hjulkrone, kornvalmue, hvidkløver og honningurt. bag faunastriberne står et samarbejde ml. kommuner, landbrug og grønne organisationer.
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes