fbpx

Få en bid af fremtidens madscene

Få en bid af fremtidens madscene

Vækst i efterspørgslen for højkvalitetsfødevarer og mere økologi i Storkøbenhavn giver gode muligheder for at flere producenter kan komme på banen med netop deres produkter. Fremtidens Madscene skal vise vejen.

Et nyt samarbejde mellem Smag på Nordsjælland og Agrovi Nordsjællands Landboforening skal sikre, at flere fødevareproducenter kan få deres del af kagen i det voksende marked for højkvalitetsfødevarer og økologi i Storkøbenhavn.

Økologi og bæredygtighed vinder frem, og der er en stadigt stigende efterspørgsel efter kvalitet og gode måltider tilberedt af gode, lokale, råvarer”, siger Torben Bo Toft Christensen, formand for de mere end 60 fødevareproducenter i sammenslutningen Smag på Nordsjælland. ”Vækstpotentialet er langt fra udtømt, men hvis man som fødevareproducent vil med på banen og udnytte mulighederne, kræves det i høj grad, at man har de rette kompetencer, for at kunne begå sig på det vi i projektet kalder Fremtidens Madscene”, fortsætter han. ”Derfor vil vi med et nyt samarbejde om kompetenceudvikling med en række professionelle aktører nu tilbyde, at fødevareproducenterne får al den støtte og uddannelse der skal til. Læs mere om projektet her.

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

få en bid af fremtidens madscene

vækst i efterspørgslen for højkvalitetsfødevarer og mere økologi i storkøbenhavn giver gode muligheder for at flere producenter kan komme på banen med netop deres produkter. fremtidens madscene skal vise vejen. et nyt samarbejde mellem smag på nordsjælland og agrovi nordsjællands landboforening skal sikre, at flere fødevareproducenter kan få deres del af kagen i det voksende marked for højkvalitetsfødevarer og økologi i storkøbenhavn.
Økologi og bæredygtighed vinder frem, og der er en stadigt stigende efterspørgsel efter kvalitet og gode måltider tilberedt af gode, lokale, råvarer”, siger torben bo toft christensen, formand for de mere end 60 fødevareproducenter i sammenslutningen smag på nordsjælland. ”vækstpotentialet er langt fra udtømt, men hvis man som fødevareproducent vil med på banen og udnytte mulighederne, kræves det i høj grad, at man har de rette kompetencer, for at kunne begå sig på det vi i projektet kalder fremtidens madscene”, fortsætter han. ”derfor vil vi med et nyt samarbejde om kompetenceudvikling med en række professionelle aktører nu tilbyde, at fødevareproducenterne får al den støtte og uddannelse der skal til. læs mere om projektet her.

https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes