fbpx

Bestyrelsesformand for Nationalpark Kongernes Nordsjælland er på plads

Miljø- og fødevareministeriet har her til aften den 31. januar meddelt i en pressemeddelelse, at Bestyrelsesformanden for Nationalpark Kongernes Nordsjælland nu er på plads.

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har udpeget landmand og lodsejer i nationalparken Carl Frederik Bruun, Esrom  som formand for den kommende bestyrelse i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Læs pressemeddelelsen her.

Det glæder formand for Nordsjællands Landboforening Lars Jonsson, at Miljø- og Fødevareministeren har valgt en lodsejer som formand for bestyrelsen.

 

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

miljø- og fødevareministeriet har her til aften den 31. januar meddelt i en pressemeddelelse, at bestyrelsesformanden for nationalpark kongernes nordsjælland nu er på plads. miljø- og fødevareminister esben lunde larsen har udpeget landmand og lodsejer i nationalparken carl frederik bruun, esrom  som formand for den kommende bestyrelse i nationalpark kongernes nordsjælland. læs pressemeddelelsen her. det glæder formand for nordsjællands landboforening lars jonsson, at miljø- og fødevareministeren har valgt en lodsejer som formand for bestyrelsen.  
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes