fbpx
Skip to main content

Aktuelle netværksmøder

Oplev vertical farming

8. marts kl. 17 – 19

Oplev ‘det nye sort’ indenfor bæredygtigt landbrug. Vertical farming – eller det vertikale landbrug – er en ny måde at producere fremtidens fødevarer på. Er det blot “sci-fi” og luftige visioner eller et reelt kommercielt og bæredygtigt alternativ til “almindelige” landbrug med kornmarker, traktorer og planter i jord?

Det skal vi klogere på sammen, når vi besøger Danmarks første store vertikale landbrug i Taastrup, hvor iværksætter og landmand Anders Riemann søsatte produktionen i 2020.

Formue & investeringer

25. april kl. 17.30 – 20.30

Oplever du også at, der stadig er forskel på din og din mands indkomst og pensionsopsparing? Har du lyst til at gøre noget ved det?

Investeringer kan være med til at reducere gabet mellem kvinder og mænds indkomst. Derfor vil vi gerne give dig en introduktion til, hvordan du kommer i gang, hvor det er bedst at placere din opsparing, og hvordan du lægger en investeringsstrategi. 

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

aktuelle netværksmøder

 • oplev vertical farming

  8. marts kl. 17 - 19

  oplev ‘det nye sort’ indenfor bæredygtigt landbrug. vertical farming – eller det vertikale landbrug – er en ny måde at producere fremtidens fødevarer på. er det blot “sci-fi” og luftige visioner eller et reelt kommercielt og bæredygtigt alternativ til “almindelige” landbrug med kornmarker, traktorer og planter i jord?

  det skal vi klogere på sammen, når vi besøger danmarks første store vertikale landbrug i taastrup, hvor iværksætter og landmand anders riemann søsatte produktionen i 2020.

  tilmeld dig her

 • formue & investeringer

  25. april kl. 17.30 - 20.30

  oplever du også at, der stadig er forskel på din og din mands indkomst og pensionsopsparing? har du lyst til at gøre noget ved det?

  investeringer kan være med til at reducere gabet mellem kvinder og mænds indkomst. derfor vil vi gerne give dig en introduktion til, hvordan du kommer i gang, hvor det er bedst at placere din opsparing, og hvordan du lægger en investeringsstrategi. 

  tilmeld dig her

[contact-person contact_id="4710"]


https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/