Åbent Landbrug 2020

I år bliver Åbent Landbrug ikke som, det plejer. Men det betyder ikke, at de mange hundredetusinde børn og voksne, der hvert år besøger lokale landbrug skal snydes for den oplevelse, det er at komme med rundt på gården og se, hvordan maden bliver til.

Der er stadig få åbne gårde rundt omkring i landet, hvor man ved tilmelding har mulighed for at komme på besøg. Men hvorfor ikke også gå på opdagelse på gården hjemme fra din egen stue, når du har tid og lyst?

Landbrug & Fødevarer har produceret en række film fra danske landbrug, hvor alle kan komme med ind i stalden hos grisene, køerne og hønsene, komme med ud i marken, hvor de store maskiner passer dagens arbejde og ikke mindst komme helt tæt på, hvordan mange af vores fødevarer bliver produceret – fra æg og kartofler til mælk og quinoa.

Dansk landbrug har et markant fokus på, hvordan vores fødevareproduktion bliver mere bæredygtig i nu og i fremtiden, så du får selvfølgelig også får mulighed for at møde de landmænd, der går forrest inden for den nyeste teknologiske udvikling og bidrager og inspirerer til fremtidens bæredygtige landbrug.

Se alle filmene her – lige, når du har lyst

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

i år bliver Åbent landbrug ikke som, det plejer. men det betyder ikke, at de mange hundredetusinde børn og voksne, der hvert år besøger lokale landbrug skal snydes for den oplevelse, det er at komme med rundt på gården og se, hvordan maden bliver til. der er stadig få åbne gårde rundt omkring i landet, hvor man ved tilmelding har mulighed for at komme på besøg. men hvorfor ikke også gå på opdagelse på gården hjemme fra din egen stue, når du har tid og lyst? landbrug & fødevarer har produceret en række film fra danske landbrug, hvor alle kan komme med ind i stalden hos grisene, køerne og hønsene, komme med ud i marken, hvor de store maskiner passer dagens arbejde og ikke mindst komme helt tæt på, hvordan mange af vores fødevarer bliver produceret - fra æg og kartofler til mælk og quinoa. dansk landbrug har et markant fokus på, hvordan vores fødevareproduktion bliver mere bæredygtig i nu og i fremtiden, så du får selvfølgelig også får mulighed for at møde de landmænd, der går forrest inden for den nyeste teknologiske udvikling og bidrager og inspirerer til fremtidens bæredygtige landbrug. se alle filmene her - lige, når du har lyst
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes