fbpx
Skip to main content

Konstituering er på plads

Bestyrelsens konstituering på plads i Nordsjællands Landboforening

Som følge af formand Herdis Lindegaard Jespersens alt for tidlige bortgang den 21. maj har bestyrelsen i Nordsjællands Landboforening konstitueret sig i hht. foreningsvedtægterne med ny formand og næstformand. Konstitueringen fandt sted ved ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 31. maj.

Næstformand Søren Hansen, Gunderød er konstitueret som formand og Lars Jonsson, Lynge er konstitueret som ny næstformand efter Søren Hansen. Konstitueringen er gældende frem til næste ordinære generalforsamling, der afholdes i marts 2017.

Søren Hansen er mangeårigt medlem af bestyrelsen i Nordsjællands Landboforening og blev valgt som næstformand i 2011. Lars Jonsson har siddet i bestyrelsen i Nordsjællands Landboforening siden 2011 og er foreningens repræsentant i Regionsudvalget for Svin.  Planteavler og bærproducent Carl Frederik Bruun, Esrum, der blev valgt som 1. suppleant ved foreningens generalforsamling i marts, indtræder på den ledige bestyrelsesplads.

Der vil være rig mulighed til at hilse på Søren Hansen og Lars Jonsson på dyrskuedagene i Roskilde hvor begge er at træffe på Agrovi og Nordsjællands Landboforenings stand nr. 379.