fbpx

Erfagruppe for kvinder på vej

Nordsjællands Landboforening har ny erfagruppe for kvinder i støbeskeen.

Vi har fået flere tilkendegivelser og ønsker om erfagruppe/netværk for kvinder i og omkring landbruget. Den idé vil vi gerne forfølge og tilbyder derfor i foråret 2021 opstart af erfagruppen.

Der indledes med et informationsmøde. Herefter vil der  vil være faste møder med et fagligt indlæg. Temaerne kan være mange – det er op til deltagerne. Der er allerede kommet ønsker til emner som økonomi / finansiering / iværksætteri, men det er helt op til deltagerne, hvad det faglige indlæg skal omhandle. Program og pris ligger ikke fast.

Har du lyst til at være med og møde ligesindede kvinder, så kan du uforpligtende vise din interesse med et klik på nedenstående link. Du er velkommen til at give invitationen videre.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om kvindenetværket

  • Angiv vej og husnr.
    sæt gerne flere krydser

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

nordsjællands landboforening har ny erfagruppe for kvinder i støbeskeen. vi har fået flere tilkendegivelser og ønsker om erfagruppe/netværk for kvinder i og omkring landbruget. den idé vil vi gerne forfølge og tilbyder derfor i foråret 2021 opstart af erfagruppen. der indledes med et informationsmøde. herefter vil der  vil være faste møder med et fagligt indlæg. temaerne kan være mange - det er op til deltagerne. der er allerede kommet ønsker til emner som økonomi / finansiering / iværksætteri, men det er helt op til deltagerne, hvad det faglige indlæg skal omhandle. program og pris ligger ikke fast. har du lyst til at være med og møde ligesindede kvinder, så kan du uforpligtende vise din interesse med et klik på nedenstående link. du er velkommen til at give invitationen videre. [gravityform id="38" title="true" description="true"]
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes