fbpx
Skip to main content

Erfagruppe for kvinder på vej

Nordsjællands Landboforening har ny erfagruppe for kvinder i støbeskeen.

Vi har fået flere tilkendegivelser og ønsker om erfagruppe/netværk for kvinder i og omkring landbruget. Den idé vil vi gerne forfølge og tilbyder derfor i foråret 2021 opstart af erfagruppen.

Der indledes med et informationsmøde. Herefter vil der  vil være faste møder med et fagligt indlæg. Temaerne kan være mange – det er op til deltagerne. Der er allerede kommet ønsker til emner som økonomi / finansiering / iværksætteri, men det er helt op til deltagerne, hvad det faglige indlæg skal omhandle. Program og pris ligger ikke fast.

Har du lyst til at være med og møde ligesindede kvinder, så kan du uforpligtende vise din interesse med et klik på nedenstående link. Du er velkommen til at give invitationen videre.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om kvindenetværket

  • Angiv vej og husnr.
    sæt gerne flere krydser
    Når du tilmelder dig et arrangement via NOLA.dk accepterer du samtidig, eventuel bindende tilmeldingsfrist samt at Nordsjællands Landboforening registrerer og gemmer dine oplysninger og må kontakte dig med yderligere information og tilbud om deltagelse i andre af foreningens relaterede arrangementer. Du kan til enhver tid bede om, at blive fritaget for yderligere henvendelser ved at give os besked på nola@nola.dk. Husk at oplyse dine kontaktinformationer i den forbindelse. Ved tilmelding accepterer du også at Nordsjællands Landboforening kan tage billeder, som benyttes i foreningens markedsføringsmateriale efter gældende regler. Pressen kan være til stede ved arrangementet. Ønsker du ikke at være med på billeder etc., skal du oplyse det til den arrangementsansvarlige.