Aktuelt i din kommune

Nordsjællands Landboforening arbejder lokalt og varetager medlemmernes interesser ude i kommunerne. Vi forsøger at have fingeren på pulsen, bl.a. ved at afholde årlige lokale medlemsmøder. Derudover har vi et kommunenetværk af lokale medlemmer, som sidder med i lokale  råd og nævn og som sammen med os holder øje med hvad der har interesse og betydning for vores medlemmers virksomhed i den pågældende kommune. Det er vigtigt at dialogen med medlemmerne er tæt, så vi sammen kan arbejde for de bedste løsninger.

Vi taler vores medlemmers sag, når vi indsender høringssvar på planstrategier, kommuneplaner, erhvervsstrategier, klimastrategier mv.

I foreningen har vi tradition for at være i tæt kontakt til kommunerne og afholder derfor årlige møder med de lokale politikere, borgmestre og udvalgsformænd  hvor vi drøfter generelle sager i det åbne land.

I dette afsnit kan du finde information der er aktuelle for netop din kommune.

Seneste nyt på tværs af kommunerne

  • Åbent Landbrug på Kollerødgård 16. september

    Åbent Landbrug - Noget af det bedste er et gårdbesøg Frisk luft, køer, kalve, store maskiner, traktortur i marken og dejlige smagsprøver - Besøg Kollerødgård den 16. september Åbent Landbrug søndag den 16. september kl. 10 – 16, her har du mulighed for at komme helt ind i stalden og langt ud på marken, når 52 landmænd landet over åbner stalddørene. Her på egnen er det Gitte og Carsten Vestergård på Kollerødgård i Græsted, som…

    Læs mere

  • Åbent Landbrug på Brandbjerggård 16. september

    Noget af det bedste er et gårdbesøg Frisk luft, køer, kalve, store maskiner og dejlige smagsprøver - Besøg Brandbjerggård og Brandbjerg Gårdmejeri den 16. september Søndag den 16. september kl. 10 – 16 har du mulighed for at komme helt ind i stalden og langt ud på marken, når 52 landmænd landet over åbner stalddørene til Åbent Landbrug. Her på egnen er det Lis og Søren Jensen på Brandbjerggård og Brandbjerg Gårdmejeri ved Skuldelev, som…

    Læs mere