Aktuelt i din kommune

Nordsjællands Landboforening arbejder lokalt og varetager medlemmernes interesser ude i kommunerne. Vi forsøger at have fingeren på pulsen, bl.a. ved at afholde årlige lokale medlemsmøder. Derudover har vi et kommunenetværk af lokale medlemmer, som sidder med i lokale  råd og nævn og som sammen med os holder øje med hvad der har interesse og betydning for vores medlemmers virksomhed i den pågældende kommune. Det er vigtigt at dialogen med medlemmerne er tæt, så vi sammen kan arbejde for de bedste løsninger.

Vi taler vores medlemmers sag, når vi indsender høringssvar på planstrategier, kommuneplaner, erhvervsstrategier, klimastrategier mv.

I foreningen har vi tradition for at være i tæt kontakt til kommunerne og afholder derfor årlige møder med de lokale politikere, borgmestre og udvalgsformænd  hvor vi drøfter generelle sager i det åbne land.

I dette afsnit kan du finde information der er aktuelle for netop din kommune.

Seneste nyt på tværs af kommunerne

  • Hørsholm: Kommuneplan 2017 er i høring frem til 25. august

    Hørsholm kommune har sendt forslag til kommuneplan 2017 i høring frem til den 25. august 2017.  Nordsjællands Landboforening indsender et generelt høringsvar på medlemmernes vegne og vil i den forbindelse gerne modtage kommentarer og bemærkninger til forslaget. Medlemmerne opfordres også selv til at indsende høringssvar. Du kan finde kommunens forslag til kommuneplan her  

    Læs mere

  • Allerød: Forslag til kommuneplan er i høring frem til 22. august 2017

    Allerød kommune har sendt forslag til kommuneplan 2017 i høring frem til den 22. august 2017.  Nordsjællands Landboforening indsender et generelt høringsvar på medlemmernes vegne og vil i den forbindelse gerne modtage kommentarer og bemærkninger til forslaget. Medlemmerne opfordres også selv til at indsende høringssvar. Du kan læse kommunens forslag her  

    Læs mere