Aktuelt i din kommune

Nordsjællands Landboforening arbejder lokalt og varetager medlemmernes interesser ude i kommunerne. Vi forsøger at have fingeren på pulsen, bl.a. ved at afholde årlige lokale medlemsmøder. Derudover har vi et kommunenetværk af lokale medlemmer, som sidder med i lokale  råd og nævn og som sammen med os holder øje med hvad der har interesse og betydning for vores medlemmers virksomhed i den pågældende kommune. Det er vigtigt at dialogen med medlemmerne er tæt, så vi sammen kan arbejde for de bedste løsninger.

Vi taler vores medlemmers sag, når vi indsender høringssvar på planstrategier, kommuneplaner, erhvervsstrategier, klimastrategier mv.

I foreningen har vi tradition for at være i tæt kontakt til kommunerne og afholder derfor årlige møder med de lokale politikere, borgmestre og udvalgsformænd  hvor vi drøfter generelle sager i det åbne land.

I dette afsnit kan du finde information der er aktuelle for netop din kommune.

Seneste nyt på tværs af kommunerne

  • Jule- og medlemsmøde 6. december i Gribskov

    Nordsjællands Landboforening inviterer til jule- og medlemsmøde i Gribskov kommune 6. december 2018 kl. 19.00 – 21.30 Mødet afholdes hos Gitte og Carsten Vestergård, Kollerødgård, Smidstrupvej 104, 3230 Græsted Under mødet afvikles generalforsamling i erhvervsforeningen Gribskov Landbrug  - se dagsorden her På medlemsmødet vil følgende temaer blive drøftet: Nordsjællands Landboforening og landbruget i Gribskov Den landbrugspolitiske dagsorden Det grønne Danmarkskort i Gribskov kommune - 30 % af arealet til naturformål? v/ Andreas Höll Nationalparken Kongernes Nordsjælland…

    Læs mere

  • Dine BBR oplysninger skal opdateres nu!

    Er dine registreringer i BBR registreret korrekt? Det nye udhus, ombygningen af stalden, .. - det hele skal registreres. Oplysningerne i Bygnings- og Boligregistret BBR danner grundlag for ejendomsvurderingen og dermed beskatningen af din ejendom, derfor er det vigtigt, at din ejendom er korrekt registreret. Vores erfaring er, at langt fra alle landbrugsbygninger er registreret korrekt, og at mange derfor skal opdateres nu. I forbindelse med den nye registrering, er det meget vigtigt at være…

    Læs mere