Aktuelt i din kommune

Nordsjællands Landboforening arbejder lokalt og varetager medlemmernes interesser ude i kommunerne. Vi forsøger at have fingeren på pulsen, bl.a. ved at afholde årlige lokale medlemsmøder. Derudover har vi et kommunenetværk af lokale medlemmer, som sidder med i lokale  råd og nævn og som sammen med os holder øje med hvad der har interesse og betydning for vores medlemmers virksomhed i den pågældende kommune. Det er vigtigt at dialogen med medlemmerne er tæt, så vi sammen kan arbejde for de bedste løsninger.

Vi taler vores medlemmers sag, når vi indsender høringssvar på planstrategier, kommuneplaner, erhvervsstrategier, klimastrategier mv.

I foreningen har vi tradition for at være i tæt kontakt til kommunerne og afholder derfor årlige møder med de lokale politikere, borgmestre og udvalgsformænd  hvor vi drøfter generelle sager i det åbne land.

I dette afsnit kan du finde information der er aktuelle for netop din kommune.

Seneste nyt på tværs af kommunerne

  • Egedal tilbyder nu også frø til Faunastriber

    Faunastriber gør en forkel Eablér faunastriber, hjælp agerlandets insekter, fugle og vilde dyr og hæv naturværdien på din jord. Bor du i Egedal Kommune og har du landbrugsjord, så betaler kommunen blomsterfrøene, som skal udsås i faunastriberne. Frøblandingen indeholder 10 forskellige arter og der er både enårige og flerårige arter, dvs. nogle arter blomstrer allerede i år. Kommunen betaler for frøblandingen, og Nordsjællands Landboforening modtager og koordinerer tilmeldingerne. Etablering af faunastriber er et marktiltag, som …

    Læs mere

  • Fredensborg tilbyder nu også faunastriber

    Faunastriber gør en forkel Eablér faunastriber, hjælp agerlandets insekter, fugle og vilde dyr og hæv naturværdien på din jord. Bor du i Fredensborg Kommune og har du landbrugsjord, så betaler kommunen blomsterfrøene, som skal udsås i faunastriberne. Frøblandingen indeholder 10 forskellige arter og der er både enårige og flerårige arter, dvs. nogle arter blomstrer allerede i år. Kommunen betaler for frøblandingen, og Nordsjællands Landboforening modtager og koordinerer tilmeldingerne. Etablering af faunastriber er et marktiltag, som …

    Læs mere