fbpx
Skip to main content

ErhvervPlus i Frederikssund Kommune

ErhvervPlus i Frederikssund Kommune

Bl.a. på opfordring fra Nordsjællands Landboforening, har Frederikssund Kommunes Byråd de sidste tre år arbejdet målrettet på at udbygge servicen og skabe de bedste rammer for eksisterende og nye virksomheder i kommunen – herunder også landbruget.

Byrådet har bl.a. afskaffet byggesagsgebyret helt, sænket dækningsafgiften og er i det hele taget opmærksomme på at forbedre de rammevilkår, som byrådet har mulighed for at træffe beslutninger om.

Gennem de sidste par år har kommunen også opbygget en bred og dynamisk kontaktflade til kommunens erhvervsliv. Kontakten går via kommunens tekniske direktør, via erhvervskoordinatoren, kommunens jobcenter og organisationen Frederikssund Erhverv. Deres dør står altid åben og de holder gerne og ofte uformelle møder om en given problemstilling med virksomhederne og landbruget. Målet er at finde løsninger, der tilgodeser ansøgeres behov.

Frederikssund kommunen har kontakt med alle via magasinet ”Erhvervsnyt”, der udsendes til alle cvr-numre forankret i kommunen, årlige erhvervsmøder i kommunens fire hovedbyer, Erhvervsportalen samt en årlig Erhvervs-og Vækstkonference.

Frederikssund kommune kalder deres samlede service for virksomheder og landbrug for ErhvervPlus. Læs mere her