fbpx
Skip to main content

Drømmen om egen gårdbutik

Drømmen om at udnytte ejendommen til gårdbutik, landboturisme mm. lever hos mange både nye og erfarne gårdejere. Det var helt tydeligt den 12. januar, hvor Landboforeningen sammen med Fødevarenetværket Smag på Nordsjælland kunne byde på både ny viden, inspiration og netværk til mere end 60 gæster ved temamødet gårdbutik – drøm virkelighed og realitet.

Med vores unikke hovedstadsnære placering og de mange store sommerhusområder, er mulighederne for direkte salg mange. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser. Ja der er selvfølgelig også nogle regler, som man skal forholde sig til, her er rådgiverne i Agrovi klar til at hjælpe.

Prisen på grisen
Det kan være svært at sætte den rigtige pris på egne varer, ofte fordi vi både underkender den værdi varen bibringer kunden og den viden vi har om vores egne produkter.  Her var budskabet fra formand for Verdens bedste Fødevarer  Steffen Andersen klart: kend dine kunder, kend dit produkt, kend og fortæl historien om varen.

Som medlem af Landboforeningen har du adgang til gratis markedsføring af din gårdbutik mm. via diverse platforme på de sociale medier, som L&F administrerer.

Mødet blev holdt i jordbær- og gårdcafeen hos Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen på Rokkedyssegaard, som selv delte ud af deres erfaringer gennem mere end 25 år.