fbpx
Skip to main content

FÆLLES INDSATS FOR MARKNATUREN I NORDSJÆLLAND

Landbruget i Region Hovedstaden har over 4000 ejendomme på over 2 ha (bare i det gl. Frederiksborg Amt). Det er simpelthen en ganske særlig størrelse med nogle ganske særlige potentialer.

Landbruget har en unik mulighed for at være en del af hovedstadsområdet spisekammer med produktion og leverance af lækre, lokale fødevarer. Produktionen og anvendelsen af lokale fødevare bidrager til en bæredygtig udvikling bl.a. pga. den korte afstand. Med den lokale produktion følger der muligheder for oplevelser, turisme mv.

Nordsjællands Landboforening bakker op om den lokale fødevareproduktion, både i den politiske interessevaretagelse, i rådgivningen og i vores kursustilbud.

Nordsjællands Landboforening er også medlem af Smag på Nordsjælland.

VIL DU VIDE MERE?

Lars Jonsson

Formand Rammevilkår for landbruget lokalt og på landsplan 40166016 24434241 formanden@nola.dk
lars jonsson
formand
40166016
24434241
formanden@nola.dk
rammevilkår for landbruget lokalt og på landsplan

placehodler

fÆlles indsats for marknaturen i nordsjÆlland

landbruget i region hovedstaden har over 4000 ejendomme på over 2 ha (bare i det gl. frederiksborg amt). det er simpelthen en ganske særlig størrelse med nogle ganske særlige potentialer.

landbruget har en unik mulighed for at være en del af hovedstadsområdet spisekammer med produktion og leverance af lækre, lokale fødevarer. produktionen og anvendelsen af lokale fødevare bidrager til en bæredygtig udvikling bl.a. pga. den korte afstand. med den lokale produktion følger der muligheder for oplevelser, turisme mv.

nordsjællands landboforening bakker op om den lokale fødevareproduktion, både i den politiske interessevaretagelse, i rådgivningen og i vores kursustilbud.

nordsjællands landboforening er også medlem af smag på nordsjælland.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="68"]

nyheder

[display-posts include_excerpt="false" category=" lokale fødevarer" include_date="false" posts_per_page="4"]

https://nola.dk/contact/lars-jonsson/