fbpx

Kampen om vandet er kampen om landet

Rapporten om Norsminde Fjord understreger det, vi har sagt flere år, at vi alle må frygte for fremtiden. For konsekvenserne af måden, Aarhus Universitet i dag beregner landbrugets udledning af kvælstof på, betyder, at vi i vandplanerne skal leve op til nogle vanvittige reduktionsmål. Ved Norsminde Fjord er konsekvensen, at 48 procent af landbrugsjorden skal lægges brak.

De vanvittige reduktionsmål betyder, at kvælstofreguleringen i dag, og det der lægges op til i de kommende år, er det rene galimatias. Den kvælstof-regnemaskine, som forskerne i dag benytter, regner simpelthen ikke rigtigt.

Læs hele artiklen Kampen om vandet er kampen om landet

 

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

rapporten om norsminde fjord understreger det, vi har sagt flere år, at vi alle må frygte for fremtiden. for konsekvenserne af måden, aarhus universitet i dag beregner landbrugets udledning af kvælstof på, betyder, at vi i vandplanerne skal leve op til nogle vanvittige reduktionsmål. ved norsminde fjord er konsekvensen, at 48 procent af landbrugsjorden skal lægges brak. de vanvittige reduktionsmål betyder, at kvælstofreguleringen i dag, og det der lægges op til i de kommende år, er det rene galimatias. den kvælstof-regnemaskine, som forskerne i dag benytter, regner simpelthen ikke rigtigt. læs hele artiklen kampen om vandet er kampen om landet  
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes