fbpx
Skip to main content

Rådgivning til alle på landet

Nordsjællands Landboforening ejer rådgivningsselskabet Agrovi I/S som yder rådgivning og service på et højt fagligt niveau til landbrug og andre erhvervsvirksomheder på landet og i byen og uanset om virksomheden drives på fuldtid eller deltid. Agrovi hjælper også nye købere med beregninger og budgetter.

Agrovi har et stærk hold af rådgivere med stærke kompetencer inden for ledelse, udvikling, drift, skat, finansiering, planteavl, byggeri, miljø, natur, landboret og meget mere. Vi kan også hjælpe dig med de administrative opgaver på kontoret, så der bliver mere tid til at drive og lede virksomheden.

Vores rådgivere har altid fokus på udvikling og konstruktive løsninger, som tager afsæt i dine specielle situation og ønsker.

Vores rådgivning arbejder tværfagligt, så vi hurtigt kan sætte det team af medarbejdere, som passer til  behov og ønsker i den aktuelle situation – vores mål er at du  får den bedste løsning på jorden. Læs mere om Agrovi.

VIL DU VIDE MERE?

Lars Jonsson

Formand Rammevilkår for landbruget lokalt og på landsplan 40166016 24434241 formanden@nola.dk
lars jonsson
formand
40166016
24434241
formanden@nola.dk
rammevilkår for landbruget lokalt og på landsplan

rådgivning til alle på landet

nordsjællands landboforening ejer rådgivningsselskabet agrovi i/s som yder rådgivning og service på et højt fagligt niveau til landbrug og andre erhvervsvirksomheder på landet og i byen og uanset om virksomheden drives på fuldtid eller deltid. agrovi hjælper også nye købere med beregninger og budgetter.

agrovi har et stærk hold af rådgivere med stærke kompetencer inden for ledelse, udvikling, drift, skat, finansiering, planteavl, byggeri, miljø, natur, landboret og meget mere. vi kan også hjælpe dig med de administrative opgaver på kontoret, så der bliver mere tid til at drive og lede virksomheden.

vores rådgivere har altid fokus på udvikling og konstruktive løsninger, som tager afsæt i dine specielle situation og ønsker.

vores rådgivning arbejder tværfagligt, så vi hurtigt kan sætte det team af medarbejdere, som passer til  behov og ønsker i den aktuelle situation – vores mål er at du  får den bedste løsning på jorden. læs mere om agrovi.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="68"]

https://nola.dk/contact/lars-jonsson/