fbpx

Generalforsamling 22. marts 2017

Nordsjællands Landboforening afholder ordinær generalforsamling onsdag den 22. marts i Frederiksborgcentret.   Dagsorden i følge vedtægterne.

Vi indleder kl. 18 med en middag baseret på gode danske råvarer I FrederiksborgCentrets Restaurant. Husk at der er tilmelding senest den 15. marts 2017 til nola@nola.dk eller på 48225200,

Bag om overskriften

Chefredaktør Palle Høj, Frederiksborg Amts Avis tager os med Bag om overskriften, når han giver et indblik, i hvordan et moderne mediehus arbejder i jagten på den gode historie. Vi får også et bud på, hvor den politiske dagsorden sættes i dag og hvilken rolle de sociale medier spiller for borgernes opfattelse af, hvad der er op og ned i en sag.

 

Dagsordenen udsendes primo marts til alle medlemmer pr mail eller brev. Vi håber, at rigtig mange vil deltage og være med til at skabe en god debat på årets generalforsamling.

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

nordsjællands landboforening afholder ordinær generalforsamling onsdag den 22. marts i frederiksborgcentret.   dagsorden i følge vedtægterne. vi indleder kl. 18 med en middag baseret på gode danske råvarer i frederiksborgcentrets restaurant. husk at der er tilmelding senest den 15. marts 2017 til nola@nola.dk eller på 48225200, bag om overskriften chefredaktør palle høj, frederiksborg amts avis tager os med bag om overskriften, når han giver et indblik, i hvordan et moderne mediehus arbejder i jagten på den gode historie. vi får også et bud på, hvor den politiske dagsorden sættes i dag og hvilken rolle de sociale medier spiller for borgernes opfattelse af, hvad der er op og ned i en sag.   dagsordenen udsendes primo marts til alle medlemmer pr mail eller brev. vi håber, at rigtig mange vil deltage og være med til at skabe en god debat på årets generalforsamling.
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes