Skip to main content

Garanti for frisk luft: Besøg en gård i Nordsjælland den 21. september

Tag familien med på opdagelse på landet og kom til Åbent Landbrug ved Værløse, Hillerød og Skibby. Der er garanti for sjove oplevelser og frisk luft, lyder det

Der er spændende oplevelser for hele familien, når lokale gårde i Nordsjælland åbner lader og marker for nysgerrige besøgende i alle aldre. Man kan blandt andet opleve friskplukkede bær nær Værløse, kødkvæg ved Hillerød og mælkeproduktion lidt nord for Skibby.

Ved Åbent Landbrug er der rig mulighed for at studere det store danske spisekammer, stille spørgsmål og få indsigt, i hvor mælken, bøffen, kikærterne, og havregrynene kommer fra, inden de ender på spisebordet.

Samtidig kan man lære om, hvordan højteknologiske løsninger er en del af hverdagen for mange landmænd. Gæsterne bliver også præsenteret for, hvordan natur og klima indtænkes på den gård, som de besøger. For dem, som går op i hestekræfter, er der på mange af gårdene også mulighed for at studere de store maskiner på nært hold.

”Åbent Landbrug er en mulighed for at opleve livet på landet og samtidig få viden om, hvordan en moderne produktion af højkvalitetsfødevarer fungerer,” siger Lars Jonsson, der er formand for Nordsjællands Landboforening.

I Nordsjælland er der den 21. september god mulighed for at komme helt tæt på landbruget og familierne på gården. Man kan besøge Rokkedyssegaard ved Værløse, der laver bær, frugt og kartofler, Bredagergård, der producerer mælk, eller Freerslev Kødkvæg nær Hillerød, der ud over kød også producerer plantebaserede fødevarer.

Åbent Landbrug byder på mange oplevelser ude som inde, hvor der bliver rig lejlighed til at udfordre sanserne, kigge, klappe, smage og spørge. Det hele er gratis, og man kan læse mere om gårdene og booke en billet på  https://booking.aabentlandbrug.dk/

”Der er både det nære og det mere teknologiske og samfundsmæssige med i oplevelserne. Og så er der som altid garanti for sjove oplevelser, halm i lommerne og masser af frisk luft,” fortæller Lars Jonsson.

Her finder du gårdene i Nordsjælland:

  • Rokkedyssegaard, Værløse
    • Bær, frugt og kartofler.
  • Bredagergård, Skibby
    • Mælkeproduktion – Ægproduktion – Får – Gårdbutik.
  • Freerslev Kødkvæg, Hillerød
    • Kød og plantebaserede fødevarer.

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

tag familien med på opdagelse på landet og kom til Åbent landbrug ved værløse, hillerød og skibby. der er garanti for sjove oplevelser og frisk luft, lyder det der er spændende oplevelser for hele familien, når lokale gårde i nordsjælland åbner lader og marker for nysgerrige besøgende i alle aldre. man kan blandt andet opleve friskplukkede bær nær værløse, kødkvæg ved hillerød og mælkeproduktion lidt nord for skibby. ved Åbent landbrug er der rig mulighed for at studere det store danske spisekammer, stille spørgsmål og få indsigt, i hvor mælken, bøffen, kikærterne, og havregrynene kommer fra, inden de ender på spisebordet. samtidig kan man lære om, hvordan højteknologiske løsninger er en del af hverdagen for mange landmænd. gæsterne bliver også præsenteret for, hvordan natur og klima indtænkes på den gård, som de besøger. for dem, som går op i hestekræfter, er der på mange af gårdene også mulighed for at studere de store maskiner på nært hold. ”Åbent landbrug er en mulighed for at opleve livet på landet og samtidig få viden om, hvordan en moderne produktion af højkvalitetsfødevarer fungerer,” siger lars jonsson, der er formand for nordsjællands landboforening. i nordsjælland er der den 21. september god mulighed for at komme helt tæt på landbruget og familierne på gården. man kan besøge rokkedyssegaard ved værløse, der laver bær, frugt og kartofler, bredagergård, der producerer mælk, eller freerslev kødkvæg nær hillerød, der ud over kød også producerer plantebaserede fødevarer. Åbent landbrug byder på mange oplevelser ude som inde, hvor der bliver rig lejlighed til at udfordre sanserne, kigge, klappe, smage og spørge. det hele er gratis, og man kan læse mere om gårdene og booke en billet på  https://booking.aabentlandbrug.dk/ ”der er både det nære og det mere teknologiske og samfundsmæssige med i oplevelserne. og så er der som altid garanti for sjove oplevelser, halm i lommerne og masser af frisk luft,” fortæller lars jonsson. her finder du gårdene i nordsjælland:
  • rokkedyssegaard, værløse
    • bær, frugt og kartofler.
  • bredagergård, skibby
    • mælkeproduktion - Ægproduktion - får – gårdbutik.
  • freerslev kødkvæg, hillerød
    • kød og plantebaserede fødevarer.

https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/