fbpx

Fælles indsats for marknaturen i Nordsjælland

Et 5000 hektar stort område er udset som det første område i Nordsjælland, hvor der skal gøres et systematisk forsøg på at genoprette levesteder og fødemuligheder for markvildt som harer og agerhøns.

Nyt projekt mellem Nordsjællands Landboforening og Jægerforbundet skal samle lodsejere i marknaturlaug, der koordinerer indsatsen mellem ejendommene.

Samtidig lægges der op til etablering af endnu flere faunastriber i samarbejde med kommunerne. Landboforeningen samler kommunerne  virtuelt for at drøfte mulighederne den 25. januar.

Læs artikel fra 21. januar i Frederiksborg Amts Avis her

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

et 5000 hektar stort område er udset som det første område i nordsjælland, hvor der skal gøres et systematisk forsøg på at genoprette levesteder og fødemuligheder for markvildt som harer og agerhøns. nyt projekt mellem nordsjællands landboforening og jægerforbundet skal samle lodsejere i marknaturlaug, der koordinerer indsatsen mellem ejendommene. samtidig lægges der op til etablering af endnu flere faunastriber i samarbejde med kommunerne. landboforeningen samler kommunerne  virtuelt for at drøfte mulighederne den 25. januar. læs artikel fra 21. januar i frederiksborg amts avis her
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes