fbpx

Elkabler på landbrugsjord fra Hesselø Havvindmøllepark

I forbindelse med etableringen af Hesselø Havvindmøllepark skal der graves elkabler ned fra Gilleleje i nord til Hove i syd. Det vil berøre en række lodsejere i det åbne land. Det er Energinet som foretager de indledende undersøgelser og i den forbindelse har de kontaktet lodsejere, som kan blive berørt af projektet.

Se projektområdet her

Nordsjællands Landboforening afholdt lodsejermøde den 16. februar 2021 kl. 14 – 16.  Mødet blev afholdt virtuelt på teams.

Se præsentationerne fra mødet her.

Landsaftalerne v/ juridisk specialkonsulent Morten Haahr Jensen, Seges
Hesselø Havvindmøllepark erstatning og reetablering v/ planteavlskonsulent Lars Åge Klausen

 

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

i forbindelse med etableringen af hesselø havvindmøllepark skal der graves elkabler ned fra gilleleje i nord til hove i syd. det vil berøre en række lodsejere i det åbne land. det er energinet som foretager de indledende undersøgelser og i den forbindelse har de kontaktet lodsejere, som kan blive berørt af projektet. se projektområdet her nordsjællands landboforening afholdt lodsejermøde den 16. februar 2021 kl. 14 - 16.  mødet blev afholdt virtuelt på teams. se præsentationerne fra mødet her. landsaftalerne v/ juridisk specialkonsulent morten haahr jensen, seges hesselø havvindmøllepark erstatning og reetablering v/ planteavlskonsulent lars Åge klausen  
https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/

Jeg vil gerne kontaktes