fbpx
Skip to main content

Lodsejermøde om Naturudpegninger på Landbrugsjord i Frederikssund kommune

Invitation til lodsejermøde den 8. oktober 2019, kl. 17 – 19.30 i  mødelokalet hos Brd. Ewers, HC-vej 8, 4050 Skibby

Frederikssund Kommune har sendt et oplæg til ”Grønt Danmarkskort” og særlige naturbeskyttelsesområder” i høring. Høringsfrist er den 25. oktober 2019.

Udpegningerne af naturområder og områder til økologiske forbindelser danner grundlag for kommunens aktivitet i de næste mange år. Udpegningerne er vist på billedet for en del af kommunen.

Nordsjællands Landboforening inviterer til et møde, hvor vi har bedt kommunen/forvaltningen sammen med konsulenter fra Agrovi forklare nærmere om de mulige konsekvenser af udpegningerne. Store områder i Horns Herred – særligt områderne Sønderby, Selsø, Østby, Skuldelev, Bonderup og Onsved er berørt af udpegninger.

Kortet, der viser, om din jord er udpeget, findes her: http://kort.plandata.dk/spatialmap?
(Åbn ’Kommuneplan, forslag’ i venstre menu og aktivér temaerne ’Naturbeskyttelsesområder, forslag’ og/eller ’Økologisk forbindelse, forslag’)

 

 

 

 

 

 

 

 

Høringsmaterialet kan findes på kommunens hjemmeside. Hjemmesiden er pt. nede, vi sender link ud, når hjemmesiden er klar igen.

GÅ IND OG SE, OM DU BLIVER BERØRT! TAL MED OG ORIENTER DIN NABO.

Af hensyn til planlægning og forplejning (der serveres sandwich) bedes du tilmelde dig via formularen nedenfor , på nola@nola.dk eller ved at ringe til Nordsjællands Landboforening på tlf. nr. 4822 5200.