fbpx
Skip to main content

Åbent Landbrug

I Danmark er vi så heldige, at vi i løbet af hele året kan få lov til at komme helt tæt på landbruget, møde landmanden og se, hvor vores fødevarer kommer fra. I Nordsjællands Landboforening gør vi igennem hele året opmærksom på alle aktiviteterne:

  1. Roskilde Dyrskue

    Nordsjællands Landboforening deltager hvert år på Roskilde Dyrskue, hvor man man kan få en snak med vores bestyrelse samt konsulenter fra vores rådgivningscenter Agrovi. Vi står i det store telt på hjørnet af Frederiksborg Allé og Vestsjællands Allé.

     

  2. Bondegårdsbesøg

    Hvert år byder en række af vores medlemmer velkommen til skoleklasser, børnehaver, virksomheder og en række andre, som gerne vil vide mere om moderne dansk landbrug og om, hvor fødevarerne kommer fra.

    Flere af vores landmænd modtager skolebesøg flere gange om ugen – find skolekontaktlandmændene her. Har du også lyst til at være med i netværket, så kontakt Helena P. Sørensen på 4822 5243 eller hps@agrovi.dk

     

  3. Åbent Landbrug

    Åbent Landbrug er en årlig tilbagevendende begivenhed den  3. søndag i september. Her byder landbrugsbedrifter inden for i staldene fra kl. 10-16.   Det er gratis at komme på besøg.

    Værterne, som er fordelt over hele landet, præsenterer på forskellig vis deres produktion,  hvor gæsterne kan se, lugte, føle og smage, og på nært hold se, hvor fødevarerne kommer fra. I Nordsjælland  er der hvert år 3-4 værter, som har åbent den 3. søndag i september. 

     

  4. Spor i landskabet

    Spor i Landskabet er stier, der giver befolkningen mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelige for offentligheden. Det sker ved frivillig etablering af vandrestier på privat jord, både i skove og i det åbne land.

    Det er hensigten, at Spor i Landskabet skal være med til at fremme dialogen mellem friluftslivets udøvere og lodsejerne bl.a. ved at skabe forståelse og interesse for produktionen i landbruget.

    Endvidere giver sporene også befolkningen nye oplevelser af naturen og øger kendskabet til naturen.

VIL DU VIDE MERE?

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk

Åbent landbrug

i danmark er vi så heldige, at vi i løbet af hele året kan få lov til at komme helt tæt på landbruget, møde landmanden og se, hvor vores fødevarer kommer fra. i nordsjællands landboforening gør vi igennem hele året opmærksom på alle aktiviteterne:

  • roskilde dyrskue

    nordsjællands landboforening deltager hvert år på roskilde dyrskue, hvor man man kan få en snak med vores bestyrelse samt konsulenter fra vores rådgivningscenter agrovi. vi står i det store telt på hjørnet af frederiksborg allé og vestsjællands allé.

     

  • bondegårdsbesøg

    hvert år byder en række af vores medlemmer velkommen til skoleklasser, børnehaver, virksomheder og en række andre, som gerne vil vide mere om moderne dansk landbrug og om, hvor fødevarerne kommer fra.

    flere af vores landmænd modtager skolebesøg flere gange om ugen – find skolekontaktlandmændene her. har du også lyst til at være med i netværket, så kontakt helena p. sørensen på 4822 5243 eller hps@agrovi.dk

     

  • Åbent landbrug

    Åbent landbrug er en årlig tilbagevendende begivenhed den  3. søndag i september. her byder landbrugsbedrifter inden for i staldene fra kl. 10-16.   det er gratis at komme på besøg.

    værterne, som er fordelt over hele landet, præsenterer på forskellig vis deres produktion,  hvor gæsterne kan se, lugte, føle og smage, og på nært hold se, hvor fødevarerne kommer fra. i nordsjælland  er der hvert år 3-4 værter, som har åbent den 3. søndag i september. 

     

  • spor i landskabet

    spor i landskabet er stier, der giver befolkningen mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelige for offentligheden. det sker ved frivillig etablering af vandrestier på privat jord, både i skove og i det åbne land.

    det er hensigten, at spor i landskabet skal være med til at fremme dialogen mellem friluftslivets udøvere og lodsejerne bl.a. ved at skabe forståelse og interesse for produktionen i landbruget.

    endvidere giver sporene også befolkningen nye oplevelser af naturen og øger kendskabet til naturen.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="4710"]


https://nola.dk/contact/helena-p-soerensen/