fbpx

Ny erfagruppe for kvinder på landet

Vi har fået flere tilkendegivelser og ønsker om erfagruppe/netværk for kvinder i og omkring landbruget. Den idé vil vi gerne forfølge og tilbyder derfor i foråret 2021 opstart af erfagruppen.

Der indledes med et informationsmøde. Herefter vil der  vil være faste møder med et fagligt indlæg. Temaerne kan være mange – det er op til deltagerne. Der er allerede kommet ønsker til emner som økonomi / finansiering / iværksætteri, men det er helt op til deltagerne, hvad det faglige indlæg skal omhandle. Program og pris ligger ikke fast.

Har du lyst til at være med og møde ligesindede kvinder, så kan du uforpligtende vise din interesse med et klik på nedenstående link. Du er velkommen til at give invitationen videre.

Jeg er interesseret i at høre mere/deltage i en kvindeerfagruppe 2021

  • Angiv vej og husnr.
    sæt gerne flere krydser

VIL DU VIDE MERE?

Lars Jonsson

Formand Rammevilkår for landbruget lokalt og på landsplan 40166016 24434241 formanden@nola.dk
lars jonsson
formand
40166016
24434241
formanden@nola.dk
rammevilkår for landbruget lokalt og på landsplan

placehodler

ny erfagruppe for kvinder på landet

vi har fået flere tilkendegivelser og ønsker om erfagruppe/netværk for kvinder i og omkring landbruget. den idé vil vi gerne forfølge og tilbyder derfor i foråret 2021 opstart af erfagruppen.

der indledes med et informationsmøde. herefter vil der  vil være faste møder med et fagligt indlæg. temaerne kan være mange - det er op til deltagerne. der er allerede kommet ønsker til emner som økonomi / finansiering / iværksætteri, men det er helt op til deltagerne, hvad det faglige indlæg skal omhandle. program og pris ligger ikke fast.

har du lyst til at være med og møde ligesindede kvinder, så kan du uforpligtende vise din interesse med et klik på nedenstående link. du er velkommen til at give invitationen videre.

[gravityform id="38" title="true" description="true"]


vil du vide mere?

[contact-person contact_id="68"]

nyheder

[display-posts include_excerpt="false" category=" lokale fødevarer" include_date="false" posts_per_page="4"]

https://nola.dk/contact/lars-jonsson/